plÅt-lars ab

Plåtslageri sedan 1967 

KVALITÉ FRÅN DALARNA SEDAN 1967

​​​​​​
Plåt-Lars AB startades 1967 av Lars Erik Fix. Idag drivs bolaget av VD, Mikael Nilsson, som tillsammans med 16 välutbildade plåtslagare alltid sätter kvalité och säkerhet först. De flesta av våra plåtslagare har arbetat hos oss sedan länge. 

Sedan starten har vi satt högsta kvalitet och ett professionellt bemötande i första hand. Vi var det första byggnadsplåtslageriet i Sverige som erhöll auktorisation för byggnadsplåtslagerier ”Trygg Plåt”. Plåtbranschens auktorisation är för de byggnadsplåtslagerier som är seriösa och ligger i framkant. Auktorisationen innebär att man med ett systematiskt arbetssätt säkerställer sin leverans till beställaren samtidigt som man utför arbetet under en trygg arbetsmiljö.
Än idag är vi auktoriserat företag nummer 1 inom byggnadsplåt i Sverige 

Med vår gedigna kunskap och kvalité är vi specialiserade på kulturarbeten. Vi har utfört ett 40-tal kyrkoprojekt och många fler andra kulturarbeten. 
 
Vi utför många typer av uppdrag inom byggnadsplåtslageri. Från mindre serviceuppdrag till stora projekt och totalentreprenader. Våra beställare är Bostadsrättsföreningar, Svenska Kyrkan, byggföretag och privatpersoner. Vi utgår ifrån Falun men utför arbeten i hela Mellansverige.

Vår affärsidé bygger på långvariga relationer med säkerhet och kvalité som ledord.  
Till vårt förfogande har vi välutbildade plåtslagare och konsulter med lång yrkeserfarenhet. Denna kompetens gör att vi kan erbjuda trygga och säkra lösningar med garantier och där ni som beställare alltid är i fokus.  

​​​​​​​

Intresserad?

​​​​​​​
Ring oss på: 073 345 21 63
Eller lämna ett meddelade så återkopplar vi så snart vi kan.

Bilder från verksamheten.
​​​​​​​följ oss på INSTAGRAM för att se fler bilder.